Een ding is zeker, hij denkt aan de anderen. Hij verzekert zich voor schade die hij aan anderen zou berokkenen aan het stuur van zijn nieuwe hybride. Hij sluit voor die auto ook een omnium met heel erg voordelige tarieven en met uitstekende voorwaarden af (moment autopromo check).

Wie bij Aedes verzekerd is, is ook vooruitziend. Bij een ongeval of panne heeft hij 24 u op 24 recht op bijstand. Vaak tekent hij ook in op de rechtsbijstand die er op de markt beschikbaar is.

Maar vergeet hij dan toch niet iets of veeleer iemand ?

U heeft het begrepen: wie als bestuurder bij Aedes verzekerd is, vergeet al te vaak om in te tekenen op de bestuurdersbescherming uit ons pakket “Zen”. Dat geldt inderdaad voor meer dan de helft van de bestuurders.

Iemand die het goed meent, zegt men u. Maar soms moet je een beetje egoïstisch zijn.

U weet zeker dat de “dodelijkste plaats in de auto”, die van de passagier voorin, die naam helemaal niet verdient. Uit statistieken van het BIVV blijkt immers dat de gevaarlijkste plek in een auto die van de bestuurder is, zowel voor verwondingen als voor overlijdens. In dat laatste geval spreken de cijfers boekdelen: 

  • 37% meer risico op overlijden als bestuurder dan als passagier die voorin zit.
  • 47% meer risico op overlijden als bestuurder dan als passagier die achterin zit.

Een reden te meer om aan een van de meest competitieve tarieven een bestuurdersverzekering af te sluiten waarbij de formule een vergoeding tot 500000 € voorziet.

Kortom: u begrijpt het … laat ons uw verzekerde helpen om een beetje aan zichzelf te denken.


Als u graag een gepersonaliseerde mailing ontvangt om die boodschap te verspreiden, meld u dan bij claire.verhamme@aedesgroup.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *