De dagen worden korter en de eindejaarsfeesten staan voor de deur. We mogen ons weer verwachten aan heel wat verrassingen, versieringen, planten en feestgerechten! 

Maar vergeet in alle feestvreugde niet dat jouw huisdier soms heel nieuwsgierig is en niet eet wat mensen eten. Hij loopt in deze periode andere risico’s dan wij …

Voor sommige klanten is de gezondheid van hun dier hun kostbaarste goed! En hoewel je het hele jaar door waakzaam moet zijn, zien we in deze periode van het jaar de meeste vergiftigingen bij honden en katten. 

Een paar tips:

  • Hou jouw huisdieren uit de buurt van lichtslingers en andere kerstversieringen;
  • Geef ze geen foie gras, te zoute voeding, kastanjes, chocolade of koffie. Let ook op met kippenbotjes, want die kunnen snijden en jouw dier verwonden;
  • Let bij vriesweer goed op als je met jouw hond gaat wandelen, wat strooizout is giftig voor hem (en voor ons ?).

Kortom, kostbare tips om deze periode vreugdevol te houden … En nog een gouden tip: sluit een dierenverzekering af voor jouw huisdier, zodat je het hele jaar door op beide oren kan slapen!


Vertel je klanten over de dierenverzekering :

  • Folders, affiches voor jouw kantoor of gepersonaliseerde mailings nodig? Geef een seintje en wij doen de rest! Mail naar louis.martin@aedesgroup.be om dit materiaal aan te vragen. 
  • Je vindt de codes en kortingen van het moment in jouw makelaarsplatform, onderdeel ‘Hulptools bij verkoop’ en dan ‘Promoties’. 
  • Voor de installatie van de tariefberekenaar op jouw website klik hier !

Met deze verzekering genieten jouw klanten zorgeloos van de eindejaarsfeesten en van alle mooie momenten samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *