Het is moeilijk om een pittig hoofdartikel te schrijven in het licht van de recente gebeurtenissen. Inspiratie is er niet per se… In ieder geval, er is er één die net zijn lelijkste carnavalskostuum heeft aangetrokken… !

Laten we proberen het positieve (terug) te vinden ! Dus vandaag, 25 februari, is de grote dag. We onthullen ons nieuwe logo. Sinds januari hier en daar gedistilleerd op verschillende media, komt het nu officieel uit zijn schuilplaats. Modern, overzichtelijk en helder, zal het Aedes vergezellen bij het schrijven van de toekomstige bladzijden van zijn geschiedenis.

Afgezien van de opknapbeurt, is het meest hartverwarmende de aanstaande terugkeer van alle Aedesianen naar het kantoor. Vanaf maandag 7 maart zullen alle werknemers weer op kantoor zijn. Uiteraard blijft het structurele telewerkbeleid dat in oktober 2021 is ingevoerd, van toepassing; elke aedessiaan zal maximaal 1 dag per week kunnen telewerken.

Dit alles zal binnenkort leiden tot de terugkeer van activiteiten met onze makelaars, productpresentaties (#p-home), opleidingen en, net voor de zomervakantie, nog enkele momenten van ontspanning.

Fijne Krokusvakantie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *