Een premie voor een brandverzekering aanbieden, die u in enkele seconden kunt berekenen op basis van de vloeroppervlakte van het te verzekeren risico … en zowel makelaar als verzekerde tegelijk kwaliteit, veiligheid en gemoedsrust bieden? Dat is precies wat P-Home u biedt!

Naar aanleiding van onze 25ste verjaardag nemen we u mee terug in de tijd, door een nieuw verzekeringsproduct in de categorie Brand uit te brengen. Want daar was ons eerste product uit 1997 aan gewijd. Verbazingwekkend is dat niet als je de taal van Vergilius een beetje begrijpt. Aedes of Aedis betekent namelijk het thuis of huis.

U weet dat wij al lang willen innoveren in deze productlijn. De voorbije jaren hebben wij veel gewerkt aan projecten rond onze nieuwe informaticasoftware. Ondertussen zijn de ideeën onophoudelijk blijven opborrelen. En nu is het tijd om al die projecten uit de kast te halen … P-Home is de eerste van een hele reeks vernieuwingen, gekoppeld aan een nieuwe IT-oplossing die al gedeeltelijk is ingevoerd.

Bibliotheek van documenten:

Concept:

Het succes van onze P-producten voor de auto en hun forfaitaire formules inspireerden ons voor de ontwikkeling van een soortgelijk concept voor de brandverzekering. Met P-Home berekent elke makelaar in enkele seconden een tarief voor de eigenaar van een gezinswoning, en dat enkel en alleen op basis van de vloeroppervlakte van het gebouw. In totaal bieden wij 5 verschillende premies voor de verzekering van het gebouw (op basis van de m²) en één premie voor de inboedel. En dat ongeacht de postcode van de kandidaat-verzekerde en de afwerkingsgraad.

Veiligheid … in alle gemoedsrust!

Uiteraard is een eenvoudig en innovatief concept pas nuttig als het ook iets om het lijf heeft. Wij bieden een onbeperkte kapitaaldekking voor zowel het gebouw als de inboedel. We werken trouwens samen met een FinTech om van elk risico een heel nauwkeurig rapport te kunnen opstellen. Dat is een geruststelling voor alle partijen, omdat we zo zeker zijn dat het risico is geklasseerd in de juiste schijf voor de dekking van het gebouw.

Wat niet is uitgesloten, is gedekt!

Kers op de taart: de omvang van de dekkingen, want ook de algemene voorwaarden van P-Home zijn vernieuwend. Onze teams gingen aan de slag met één doel voor ogen: geen enkele grijze zone. Alles wat niet uitdrukkelijk is uitgesloten, is dus verzekerd. Naast de kwaliteit van de dekkingen kan de verzekerde uiteraard nog andere waarborgen toevoegen, zoals Indirecte verliezen, pack Tuin, pack Zwembad, BA Privéleven, RB Privéleven en RB na Brand.

P-Home is nu beschikbaar en wacht u onverschrokken op in onze software om tarieven te bepalen … en meer als het klikt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *