Calendrier 2021
Mail

“Leef alsof het je laatste dag is, leef alsof de morgen niet bestaat…”

Deze maand heet van de rooster!

Nieuwe e-mailadressen om contact met ons op te nemen

De laatste loodjes van 2020. Het doek valt over een jaar dat bij ieder van ons sporen heeft nagelaten en waarvoor we niet onmiddellijk grote lovende woorden zullen hanteren.

Laat ons even de woorden en uitdrukkingen vergeten die ons bijna een jaar lang elke dag hebben vergezeld. Naast al het sombere dat het jaar 2020 ons zal hebben gebracht, zal het ook het allerbeste hebben laten ontstaan: solidariteit, engagement, moed, innovatie.

Het team van Aedes is geen uitzondering op die regel. Ondanks de context stond ons team in de eerste lijn klaar om u dagelijks een steuntje in de rug te geven.

We gaan het natuurlijk niet verhullen. Wat we het hardst hebben gemist, dat zijn de sociale contacten van welke aard dan ook. Contacten met familie, vrienden, collega’s, makelaars, partners. 2020 heeft ons ertoe gedwongen om die contacten opnieuw uit te vinden. 2020 heeft ons de kans gegeven om meer tijd aan ons gezin te besteden en om te zorgen voor de mensen van wie we houden. Alleen al daarom is 2020 geen verloren jaar.

Dit is dé gelegenheid om een waardevol woord tot u te richten: BEDANKT!

Bedankt voor uw ijzersterke vertrouwen. Bedankt voor uw talloze gedachtewisselingen. Bedankt voor die momenten die we ondanks de omstandigheden met elkaar konden delen.

Het hele team van Aedes wenst u mooie feestdagen.

Leef alsof het je laatste dag is, leef alsof de morgen niet bestaat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *