Hallo, Hallo !

Vanaf 29 september houden de kermisgoden halt bij Aedes. Kom en zie de ongelooflijke Aedes Kermis!

Principe

Het principe is uiterst eenvoudig: voor elke afsluiting van een Aedes-polis tijdens de 5 speciale dagen ontvangt uw verzekeringsnemer een cadeaubon naar keuze als welkomstgeschenk. Is dat niet leuk ?

De 5 speciale dagen komen overeen met 5 emblematische kermisstands:

  • 29/09Eendjes vissen – cadeaubon aangeboden aan de verzekerde voor elke afsluiting, naar keuze, van een Auto-, Brand– of Rechtsbijstandpolis (Pn1) ;
  • 06/10Het spookkasteel – cadeaubon aangeboden aan de verzekerde voor elke afsluiting van een Brandpolis ;
  • 13/10De schietkast – cadeaubon aangeboden aan de verzekerde voor elke afsluiting van een Rechtsbijstandpolis (Pn1) ;
  • 18/10De carrousel2 cadeaubonnen aangeboden aan de verzekerde voor elke afsluiting van een polis Auto (ja: dubbel prijs op het einde !) ;
  • 25/10De botsauto’s – cadeaubon aangeboden aan de verzekerde voor elke afsluiting van een polis Auto.

Is dat alles? Natuurlijk niet. DE ster van alle beurzen is de Méga-floche! Als u minstens 3 stands passeert, doen de verzekeringsnemers mee aan de Méga-floche loting met een prachtig cadeau.

Is het leven niet geweldig?

Cadeaubonnen

Hoe kunt u de cadeaubonnen bestellen ? Volg de gids en vul dit formulier in !

Veel plezier!

Reglement

De Aedes-kermis heeft tot doel de klant van een makelaarskantoor te belonen: als het profiel van de klant overeenkomt met de aanvaardingscriteria van Aedes en dat er een verzekeringsaanvraag perfect wordt ingevuld op de “Kermis” dagen en dit ook wordt doorgegeven aan Aedes, wordt er een cadeaubon ter waarde van ongeveer € 20 BTW incl. aan de klant toegekend als welkomstgeschenk. Deze cadeaubon valt onder de categorieën vermeld op het bestelformulier. Het makelaarskantoor verbindt zich ertoe contact op te nemen met Aedes om de door de klant gekozen categorie door te sturen. De actie is geldig vanaf 26/09 tot en met 31/10.
Aedes behoudt zich het recht voor om de actie vervroegd te beëindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *