Eerst verdeelde hij zijn tijd tussen het bezoeken van makelaars en het productiebeheer, enkele jaren later hielde hij zich bezig met de interne controle en het toezicht op de rentabiliteit, vervolgens reisde hij naar het noorden van het land om voor onze collega’s in Oudenaarde te zorgen en tenslotte was hij terecht gekomen bij de productiedienst. Degene die wij “JUC” noemen viert zijn 10 jaar bij Aedes!

Jong in leeftijd maar “oud” in ervaring, is Julien Custine nu verantwoordelijk voor de productiedienst op nationaal niveau. Hij leidt een team dat bestaat uit 6 Franstalige Aedessianen (Stéphanie, Annabelle, Maude, Noémie, Arnaud en Alexandre) en 4 Nederlandstalige (Rita, Logan, Hanne en Nina).

Wat is hun grootste uitdaging ? U de beste service bieden via D+1, de belofte dat alle “Productie” communicatie binnen 24 uur verwerkt wordt!

De productiedienst is volledig ter beschikking voor de makelaars. Zij beantwoorden de telefoons sneller dan hun eigen schaduw en met een uiterste efficientie. Eens u ons service ervaart, kan u hem niet meer missen!

Stay tuned! Julien heeft de komende dagen een leuke verrassing voor u in petto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *