20, 22, 23, 21… Nee, dit zijn niet de winnende cijfers van de trekking van EuroMillions op vrijdag 2 april (u mag het natuurlijk altijd proberen met deze cijfers!), maar de temperaturen van deze week. Een blauwe hemel, een schitterende zon, vogeltjes die fluiten, de aarde die opwarmt, … een ding is duidelijk, de lente doet haar intrede in onze contreien.

Bij Aedes hadden wij ons zaaigoed de hele winter lang droog en donker opgeslagen, maar nu hebben we onze laarzen en ons materiaal bovengehaald om de zaaibedden af te werken en te vertroetelen, wat ons in de komende maanden enkele mooie oogsten zou moeten opleveren.

U weet het, mirakels bestaan niet: je kan niet met succes zaaien zonder een goede methode, een goed substraat, een beetje water, strijdlust en … heel veel geduld.

De evolutie van ons boekhoudingsysteem, onze nieuwe software, de productinnovatie … onze creativiteit en motivatie vallen ondanks de situatie en het gedwongen thuiswerk nooit stil. We kunnen u garanderen dat we het langzaam maar zeker allemaal op orde krijgen. Iemand zei ooit: “Alles komt op tijd voor hem die wachten kan.”

We moeten in elk geval voortdurend waakzaam blijven… blijkbaar wordt er zelfs opnieuw sneeuw aangekondigd voor de eerste week van de Paasvakantie… nu loopt echt alles fout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *