Het begon allemaal met een vergadering over bedrijfscultuur ergens aan het begin van een donderdagnamiddag. Omdat we de huidige gezondheidssituatie waarin we geen leuke live momenten met de collega’s meer mogen organiseren, allemaal grondig beu zijn, kregen een aantal medewerkers van Aedes de opdracht om nieuwe virtuele alternatieven te zoeken.
Toen de vraag: “Welke buitengewone dingen zouden we (nog) kunnen organiseren?” gesteld was, duurde het niet lang voor François Ronvaux en Benjamin Martens een gekke uitdaging op tafel gooiden: een virtuele kookcursus voor alle collega’s, op afstand … en met een glas erbij!
Op donderdag 18 maart stonden ze dan ook met hun geslepen messen en hun mooiste toestellen klaar om voor ons een maaltijd te toveren waarvan alleen zij alle geheimen kenden…
- Als voorgerecht: Drankje dat de spijsvertering bevordert en de zinnen prikkelt op basis van knolselder en kurkuma.
- Als hoofdgerecht: Als de Waalse haan het warm krijgt en gaat zwemmen of de kunst om een ontbeend stuk gevogelte te combineren met Sambre & Muese sausje!
Kortom: drie uur lang amusement om samen te relaxen en zich te amuseren!
Er wordt zelfs gefluisterd dat een bekend kookprogramma is komen aankloppen bij Aedes…
To be continued!