Leuk-nieuws-kalender

Met vakantie?! Verlies echter de Aedeskalender niet uit het oog! Verwen uw verzekerden deze zomer bij elke polis die op een of meerdere van de volgende sleuteldagen wordt aangemaakt!

Noteer dus zeker de volgende dagen: 

  • Donderdag 1 juli: Auto
  • Dinsdag 6 juli: Fiets
  • Donderdag 15 juli: RB
  • Maandag 19 juli: NAAR KEUZE
  • Donderdag 29 juli: Brand

Hebt u een polis aangemaakt? Bel 055/33.92.34 en verwen u klanten met geweldige cadeaus*!

*Mogelijke categorieën: Lekkernijen / Cultuur / Sport / Natuur / Verrassing


Het weerbericht

Deze zomer loopt gesmeerd met Aedes!!!

De optimale bescherming tegen de zon? De P(rotectiefactoren) van Aedes natuurlijk!!! P30, P35, P40, P50… De toon is alvast gezet. Ga de zomer tegemoet met de P van Plezier!

… Volg het kustweerbericht dat u om de twee weken wordt meegedeeld en win – door nieuwe P-dossiers aan te maken – de kit voor een P(erfecte) zomerteint, waarvan alleen Aedes het geheim kent, om uw cliënten mee te verwennen.  

Op naar een getaande en egale teint, zonder blaren noch verbrande huid … en laat ons gerust weten hoe het u verging!  


Aedes & Brocom: een partnerschap in de volle betekenis van het woord!

(Emotionele sequentie) Geloven in de makelaardij en in het vermogen van de makelaar om de verzekerde te begeleiden? Aedes doet dat intussen al bijna 25 jaar (opgelet teasing: er hangt feest in de lucht!). Mooi, toch?!

Bijdragen aan de promotie & de ontwikkeling ervan, dat is precies een van de grootste missies die we sinds onze oprichting voor ogen houden. 

Het partnerschap met BROCOM – die de rol op zich neemt om het makelaarskanaal bij het grote publiek te promoten – is van nature gegroeid en heeft in de voorbije maand 2021 een concrete invulling gekregen.  

Het is een nieuwe manier om onze makelaars en hun adviserende & begeleidende rol – waarop we zo trots zijn! – te ondersteunen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *