2 februari 2023 blijft een belangrijke datum die telt binnen onze onderneming. Nee, en ongetwijfeld tot uw grote spijt hebben we het wereldrecord pannenkoeken gooien niet verbroken.

Maar we hadden wel gebruik kunnen maken van Candlemas om Aedes toe te voegen aan het Guinness Book. In plaats daarvan wilden we onze eigen raket lanceren. De P-producten, die meer dan 75% van onze autoportefeuille vertegenwoordigen, zijn samen met de Pn1, P-Home en P-Fiets opgenomen in onze nieuwe software, Insurance Manager (IM).

Deze migratie markeert een keerpunt in het IT-project “Nieuwe Software” dat enkele maanden geleden van start ging. Uw massale deelname aan de 4 presentatiewebinars (meer dan 1.000 makelaars aanwezig) en de vele positieve reacties die we hebben ontvangen, bevestigen dat we op de goede weg zijn.

En omdat het ene goede nieuws tot het andere kan leiden, bevestigen wij de volgende twee nieuwe functies:

  • Verlaging van het eigen risico voor parking 6 van € 1.200 naar € 900
  • Openstelling van het aanbod voor voertuigen > 145 kw in P30

De migratieagenda met nieuwe functies voor 2023 staat nu goed vast. En ik heb me laten vertellen dat maart wel eens in het teken zou kunnen staan van brandverzekeringen…. Houd dus uw mailbox in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *