De polis nummer 1, de P-n-1 in werktaal en alom bekend bij elke Aedes-makelaar, is de meest uitgebreide en de meest aantrekkelijke verzekering Rechtsbijstand Auto die de verzekeringsmarkt te bieden heeft … je zou er haast van blozen! 😉

De mooiste troef ervan?

Artikel 5 ! Krijg je elders betere voorwaarden?  Geen probleem, wij passen ons aan!

De belofte van Aedes:

  • Een opening NS+2u … en dat betekent dat elk nieuw schadegeval wordt geopend binnen 2 uur na ontvangst ervan.   
  • Een aanpak in D+1 … en dat betekent dat elk inkomend document wordt verwerkt binnen 24 uur na ontvangst ervan.
  • Bij een ongeval met lichamelijke schade, nemen wij rechtstreeks contact op met het slachtoffer, bezoeken en omkaderen we hem of haar en stellen wij een becijferde vordering op.

3 formules naar keuze:

  • De formule “voertuig” dekt – zoals de naam al verraadt – het voertuig dat in de bijzondere voorwaarden van de overeenkomst nader is geïdentificeerd aan de hand van de nummerplaat.
  • De formule “gezin” dekt alle voertuigen die door een gezin worden gebruikt, zonder dat de nummerplaten moeten worden vermeld.
  • De formule “vloot” dekt alle voertuigen die toebehoren aan de verzekeringnemer (natuurlijke of rechtspersoon), zonder vermelding van de nummerplaten in de overeenkomst.

Kers op de taart: de Pn1 is beschikbaar in de Insurance Manager, onze gloednieuwe, full web software die veel intuïtiever is (toegegeven, moeilijk was dat niet!) dan AedGa.

Kortom, onze teerbeminde RB, dat is onze nummer 1 en DE rechtsbescherming die uw verzekerden nodig hebben. Wacht niet langer om voor hen alles uit de doeken te doen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *