In 10 jaar tijd ontpopte SantéVet zich tot een grote naam voor de verzekering van honden en katten in Frankrijk. In 2022 vieren Aedes en Santévet, die jou altijd de beste commerciële kansen willen bieden, twee jaar samenwerking! Twee jaar bieden wij je dus nu al de mogelijkheid om je klanten de enige zorgverzekering voor dieren via de makelaardij te bieden.


De Hond & Kat verzekering is niet alleen een unieke kans voor Belgische makelaars, maar ook de belofte op expertise, vakkennis, een vlotte communicatie, een sensibilisering van baasjes op het vlak van preventie, de invoering van een elektronische zorgfiche en een wens om te delen die van SantéVet een grote speler maakten in de wereld van verzekeringen voor honden en katten.


In die 2 jaar samenwerking legden we al een prachtig parcours af:


• Meer dan 900 nieuwe deals dankzij de makelaardij
• Meer dan 300 nieuwe producentaccounts
2 webinars met meer dan 400 deelnemers in totaal
Innovatieve promoacties
Campagnes met de Aedes-touch op de sociale media
Artikels om je klanten te helpen


Ons marketingaanbod blijft maar evolueren. We willen je maximaal uitrusten, zodat we echt alles uit de verzekering Hond & Kat kunnen halen!


We hebben dus nog mooie verrassingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar voor je in petto. Het belooft een heel speciaal jaar te worden!


Je mag je verwachten aan het onverwachte! (kan dat eigenlijk?)

Daar gaan we!


Nog geen producentaccount bij SantéVet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *