TADAAAAM!!!

Het is zover! Wij vieren 25 jaar Aedes! Sommigen onder jullie zijn er al van bij het prille begin bij, velen sloten zich onderweg bij ons aan en anderen ontdekten ons recenter en doken enthousiast mee in het avontuur. 

Ik ga onze hele geschiedenis niet ontrafelen in dit voorwoord. We hebben ze proberen samenballen in 12 thema’s down memory lane in onze Kalender van 2022. Meesterlijk illustreert hij onze gebeurtenissen, lotgevallen en anekdotes tijdens dit eerste kwarteeuw. En dat alles uiteraard overgoten met ons welbekende Aedes-sausje!

Dit ‘zilveren jubileum’ moet volledig bij ons passen. Zonder chichi of tralala. Maar met des te meer ontmoetingen, babbels en dialogen! Want die zijn net zo belangrijk voor het succes van ons winkeltje, dat zonder puberkuren van opschudding naar innovatie evolueerde. Of toch zo goed als! 😊

Dit jubileumjaar willen we samen met u vieren. Want u bent onze motor, de brandstof die nu al 25 jaar een gestage groei aanstuurt. U die in goede en kwade dagen trouw op post is en op ons vertrouwt.

Het wordt een prachtig jaar … vol verrassingen!

Maar voor we de verjaardagskaarsjes uitblazen, wensen we u in naam van het hele Aedes-team het allerbeste voor 2022!

Hou uw agenda goed in de gaten. Het belooft boeiend te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *