Oefen dit maar al voor de fuif voor onze 25ste verjaardag in juni! En gaan we ondertussen met onze duimen zitten draaien? Verre van!

Al onze productielijnen maakten een groeispurt door in 2021:

Auto+ 7%
Brand+ 6%
Rechtsbijstand Auto+ 14%
Fiets+ 18%

Onnodig te zeggen dat we nóg beter gaan doen en potten gaan breken om onze kwarteeuw te vieren! We staken de handen dus al uit de mouwen … Hier volgt – exclusief en in avant-première – een (klein) deel van het programma:

In het 1ste semester:

  • Een nieuwe grafische identiteit;
  • Een nieuwe website;
  • Twee nieuwe productenEen tip? Een product dat net zo eenvoudig is als onze P Auto en Brand? Wie weet…

Men neme een eigenaar met een gezinswoning … En men verzekert die bij Aedes op basis van enkel de bewoonbare vierkante meter … Met P-Home is het tarief in 15 seconden berekend! En dat alles met onbeperkt kapitaal en de beste bescherming!

In het 2de semester:

  • (Alweer) een nieuw product
  • Een marktconforme boekhouding – na 25 jaar werd het tijd om je fatsoenlijke termijn- en rekeningafschriften te sturen!
  • Een vaarwel voor de software waar u zo verknocht aan was, en van zijn legendarische rechtermuisklik … Tegen het einde van het jaar zitten al onze producten in onze nieuwe software.

En last but not least: onze traditionele ontmoetingen, onze workshops, interviews, anekdotes, ontdekkingen, humor en heel wat andere verrassingen in de loop van het jaar!

Vooruit, bal in het midden … en gaan met die banaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *